Rakennuskannan päästöt -paneeli 6.4.

Tieteen ja teknologian vihreillä on Tiedepuolue-paneelisarja. Tänään aiheena oli rakennuskannan päästöt, ja minä yhdessä kolmen muun kunnallisvaaliehdokkaan kanssa keskustelemassa. Tunnin paneelissa käytiin läpi niin eri kuntien tilanteita, puurakentamista, sähköistämistä, kaukolämmön roolia ja lämmöntuotannon teknologioita. Toivon mukaan edes jotenkin kansantajuisesti. Paneeli on katsottavissa mm. YouTubessa, nauhoitus linkattu tuossa alla.

Omalta osaltani kiitos keskustelijoille ja järjestäjille mielenkiintoisesta keskustelusta. Nykyisten ratkaisuiden kuten bioenergian kasvavan käytön haasteet tunnettiin laajalti tunnustettavan, mahdollisesti toisaalta ei ihan kaikkia haasteita tunnustettu sen suhteen että lämmityksen ja energian saatavuus on aidosti elintärkeää meille. Mikä tekee lämmityksen muuttamisesta kestäväksi haastavaa, kun ei voida vain ottaa laajasti käyttöön uusia ratkaisuja ilman kunnon testausta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: